top of page

Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen zoekt Onthaalvrijwilliger (m/v/x)


De Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen is een Gentse vereniging waar armen het woord nemen. In dialoog met mensen die in armoede leven werken we aan een samenleving waarin iedereen zijn rechten kent en kan opnemen. In werkgroepen en huisbezoeken verzamelen we getuigenissen en signalen waarover we in dialoog gaan met diensten en/of het beleid. Mensen in armoede staan centraal en worden ten volle betrokken in de dialogen, communicatie, activiteiten,...

Wij hebben jou nodig!

Ons secretariat is drie voormiddagen per week bereikbaar voor interne of externe vragen.

We willen garanderen dat mensen terecht kunnen in onze organisatie. De functie van de onthaalvrijwilliger is zeker niet om een antwoord te hebben op elke vraag. Maar wel om het eerste aanspreekpunt te zijn en de vraag doorgeven aan de juiste personen binnen de organisatie.

Profiel?

· Vriendelijk

· Betrouwbaar

· Discreet

· Nauwkeurig

· Luisterbereidheid

· kunnen werken met een computer (word, excel, …)

· Leergierig naar de warden van de organisatie

· Zelfstandigheid

Tijdsbesteding?

· 1 voormiddag per week (9u00-12u00)

· Maandag, dinsdag of donderdag (bespreekbaar)

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@bmlik.be. We zijn op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar op 09 224 12 15.

Meer info op www.bmlik.be

bottom of page