top of page

Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen zoekt Babysits (m/v/x)


De Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen is een Gentse vereniging waar armen het woord nemen. In dialoog met mensen die in armoede leven werken we aan een samenleving waarin iedereen zijn rechten kent en kan opnemen. In werkgroepen en huisbezoeken verzamelen we getuigenissen en signalen waarover we in dialoog gaan met diensten en/of het beleid. Mensen in armoede staan centraal en worden ten volle betrokken in de dialogen, communicatie, activiteiten,...

Wij hebben jou nodig!

Momenteel zijn we opzoek naar babysits. Een babysit zorgt ervoor dat ouders met jonge kinderen met een gerust hart kunnen aansluiten voor onze vergaderingen terwijl hun kinderen een leuke tijd beleven.

Heb je zin om onze werking te ondersteunen door 1x per maand op één of meerder kinderen te passen?

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@bmlik.be. We zijn op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar op 0486/94 59 84

Meer info op www.bmlik.be

bottom of page