top of page

Nieuwe tentoonstelling van Jong Gent in Actie


Dak- en thuisloosheid is wereldwijd een groeiend probleem. Ook bij ons komt thuisloosheid steeds vaker voor. Jong Gent in Actie en het Jean-Jacques collective bundelden hun krachten in de tentoonstelling ‘straat wezen’, die een realistisch en persoonlijk beeld schetst van drie jongeren in Gent.Vanaf 23 april tot en met 10 mei kun je deze tentoonstelling tijdens de kantooruren bezoeken in het LBB, Martelaarslaan 17, Gent. Klik hier voor meer info. Inschrijven is niet nodig.

Deze tentoonstelling wordt op donderdag 9 mei gekoppeld aan een lezing van prof. dr. Koen Hermans (KUL) rond het thema ‘Thuisloosheid en sociale uitsluiting’, gevolgd door enkele getuigenissen. Nadien is er de mogelijkheid om de tentoonstelling te bezichtigen met een hapje en een drankje.

Inschrijven voor de lezing 'Thuisloosheid in Vlaanderen'? Dat kan hier.

bottom of page