top of page

Contactpunt “Waardige Uitvaart” herdenkt haar overledenen.


Ontvangst 13.30u Westerbegraafplaats Ingang: Leliestraat 3 Gent Het contactpunt wil stilstaan bij de overledenen van het voorbije jaar. Al diegenen die een stadsbegrafenis kregen, worden op zondag 2 juni 2019 om 14u herdacht op een korte herdenkingsplechtigheid aan de herinneringsboom op de Westerbegraafplaats. We nodigen iedereen die een dierbare verloren heeft alsook sympathisanten uit op deze plechtigheid. Op het herdenkingsmoment zal er een steen met de naam van de overledene, aan de boom gelegd worden. Er worden ook blanco stenen gelegd waar je zelf de naam van een overledene kan opschrijven.

De ceremonie wordt opgeluisterd door de muziekgroep “Motel Bliss” met Sam Werthen ( zang ) en Luckas Moens ( zang en gitaar )

Er zijn geen zitplaatsen voorzien, breng gerust je stoel mee.

Na de herdenking is er een kleine receptie voorzien met een hapje en drankje.

Voor verdere inlichtingen: Els De Smet waardige.uitvaart@cawoostvlaanderen.be Tel. 0479 433 227

bottom of page