top of page

VZW Vogelhoek Feest steunt Jong Gent in Actie


In het weekend van 8 december organiseert vzw Vogelhoek Feest een kerstmarkt: ‘Winter in Melle Vogelhoek’. Er zal een gezellige kraampjesmarkt zijn met maar liefst 18 standen vol leuke kadootjes, originele hebbedingetjes, kerstdecoratie en ambachtelijke producten. De standhouders dragen een warm hart toe aan diverse goede doelen.

Tussen de kraampjes door kun je genieten van een lekker drankje en hapje.

Op zondag zingt het familiekoor, Familloir, in de kapel ten voordele van de Alzheimer Liga. Laat je betoveren door hun hemelse klanken.

De opbrengst van deze kerstmarkt wordt gebruikt voor de keukenuitrusting van Jong Gent in Actie. Samen koken, dat verbindt! Daarom willen we hier vanuit de jongerenwerking meer op inzetten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij VZW Vogelhoek Feest, bedankt!

Info:

Plein Melle Vogelhoek en zaal CC Gildenhuis

Merelbekestraat 99, 9090 Melle

Zaterdag 8 december 17u-22u

Zondag 9 december 11u-18u

bottom of page