top of page

Registreer jouw warme actie voor onze organisatie!


Het is half september en dat betekent dat de Studio Brussel-campagne voor Music For Life op gang wordt getrokken. We willen er dit jaar extra werk van maken want we zitten met een heleboel ideeën en dingen die we willen doen, en dat kost geld!

WIllen julie helpen? Fijn! Wat kunnen jullie voor ons doen?

1. Je kan zelf een actie opzetten. Die kies je helemaal zelf. Geen inspiratie? Neem eens een kijkje op de website van de Warmste Week. Daar zie je welke acties reeds werden opgestart. Dat hoeft helemaal niet groot te zijn. Klein is fijn en alle inzet en energie vinden de weg naar de Beweging (en ons hart). Registreren doe je hier.

2. Contacteer een organisatie, vereniging, bedrijf, school die jou niet onbekend is. Vraag hen of ze een actie willen opzetten voor de Beweging. Wie niet waagt...

Wij krijgen automatisch bericht als er een actie wordt geregistreerd, maar we horen het ook graag van jou zelf!

Bedankt!

bottom of page