top of page

Smeer je kuiten voor de Beweging en loop een marathon voor het goede doel!

Het is met vreugde in de loopbenen dat we kunnen melden dat de Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen één van de geselecteerde goede doelen is geworden van de Marathon van Gent, die op 28 oktober 2017 wordt gelopen.

Een aantal enthousiaste en sportieve leden van de Beweging zullen ook deze keer weer de kuiten smeren en alles uit de kast halen om centen bijeen te lopen.

Kriebelt het ook bij jou ook om deel te nemen aan een mooi sportevenement in eigen stad? Schrijf je dan in voor de 5, 10 of 20 km. De grootste zotten kunnen daar zelfs 42 km van maken.

Hoe kan jij je benen inzetten voor de Beweging? Je kan een gift deponeren in één van de vele inzamelboxen die in en buiten de topsporthal klaar zullen staan. Die giften zullen gelijkmatig verdeeld worden onder de 42 geselecteerde goede doelen. Schenk je liever rechtstreeks een bedrag aan de Beweging, dan kan dat via ons rekeningnummer BE54-0682-2442-6297, met vermelding van ‘Marathon Gent 2017’.

Bedankt!!

bottom of page