top of page

Music for Life, warmte voor de Beweging


Zonder overdrijven mogen we de Warmste Week van Music For Life stilaan een traditie noemen. Ook dit jaar wordt vlak voor de feestdagen ons solidariteitsgevoel weer aangesproken. Iedereen zorgt weer even voor iedereen.

Studio Brussel heeft er dit jaar voor gekozen zijn intrek te nemen in domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Dat is niet zo heel erg ver van het Huis van de Mensenrechten en dus zullen we de warmte heel waarschijnlijk kunnen voelen tot in Gent. De week loopt zoals gewoonlijk van 18 tot 24 december.

En het wil nu toch wel lukken dat wij één van de uitgekozen goeie doelen zijn zeker! Wil je zelf een koekenbak of een naaimarathon organiseren en ben je nog op zoek naar een goed doel? Wij zijn kandidaat! Als kleine Gentse vzw kunnen we altijd een financieel duwtje in de rug gebruiken.

Op weekend!

We weten zelfs al waarvoor we dat geld gaan gebruiken. Een weekendje met een bende vrienden, dat vindt toch iedereen plezant? Wel, wij zouden er graag in de nabije toekomst met al onze vrijwilligers, die zich sinds jaar en dag inzetten voor de Beweging, er voor een paar dagen op uit trekken. Jij kan met jouw actie een bijdrage leveren aan ons spaarpotje om die uitstap betaalbaar te houden voor iedereen.

Wat moet je doen? Gewoon je actie registeren op de website van De Warmste Week: https://dewarmsteweek-dashboard.stubru.be/organisatie/registreer.

Nu al een welgemeend dankjewel!

bottom of page