top of page

Madammen in Beweging

De zon had Gent in haar greep, de Stadsloop op haar beurt duizenden lopers. Meer dan mooi weer, ambiance en – eerlijk – een beetje training was er niet nodig om van een geslaagde missie te spreken. Révérence voor Ellen, Elle Mieke en Kyenta.

Jawel, drie sportieve BMLIK-dames hadden zich ingeschreven om centen bij mekaar te lopen voor de Beweging. Mét succes! Kyenta toonde zich een waar looptalent door als eerste meisje te eindigen in de Chiquita Kids Run van 1 km. Zien we haar terug voor de 2,5 km tijdens de Gentse Marathon eind oktober? Ellen liep nadien haar allereerste 5 km en haalde tijdens de laatste kilometer bergop alles uit de kast om heel mooi te eindigen op 32’. Elle Mieke moest in de eindspurt duidelijk wat kwijt en gaf iedereen het nakijken met een jaloersmakende spurt. Ze klokte de 10 km af op 51’.Onze coördinator is duidelijk ook buiten het werk in topvorm.

De opbrengst (250 euro) gaat naar de jaarlijkse zomeruitstap, die ons dit jaar naar Bokrijk brengt. Bedankt iedereen!

bottom of page