top of page

Bezoek de Beweging op de Cultuurmarkt

Zinvolle of leuke vrijetijdsbesteding is voor een grote groep geen evidentie. Niet kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten is voor mensen in armoede vaak nóg maar eens een vorm van uitsluiting. Daarom zetten we als Beweging blijvend in op dat grondrecht.

Een filmpje meepikken, een voorstelling van een poppentheater, een voetbalmatch van AA Gent of een balletje gaan rollen op de bowlingbaan, wie vindt dat nu niet plezant? Ontspanning is voor iedereen belangrijk, voor wie het al niet makkelijk heeft misschien nog net iets meer. Ontspanning kan dat broodnodige mentale duwtje in de rug geven.

Daarom mogen we de opening van het cultuurseizoen niet zomaar voorbij laten gaan. Dat wordt ook in Gent op gang getrokken met een heuse Cultuurmarkt. Geïnteresseerden kunnen er proeven van de vele mogelijkheden binnen het cultuuraanbod.

De Cultuurmarkt vindt dit jaar plaats op de Kouter op zaterdag 16 september van 11 tot 17u. Ook onze Werkgroepen Cultuur en Redactie hebben er een standje om het belang te benadrukken van een zo democratisch mogelijke cultuurbeleving. We hopen jullie daar massaal te mogen verwelkomen!

bottom of page