Jong Gent in Actie op driedaagse

30/08/2018

 

Half augustus trok Jong Gent in Actie, versterkt met wat nieuw bloed, de bossen van de Hoge Rielen in om er samen te chillen. Al zaten we niet de hele tijd op onze luie kont, tijd voor spannende activiteiten was er ook. Het kind in ons kwam boven tijdens het bosspel, we picnic’ten aan de zwemvijver en gingen loos op een té gekke gender-switch-party, gevolgd door een nachtelijke boswandeling. Waarna de ene groep hindernissen in de bomen overwon en de andere weerwolven ontmaskerde. Moe maar voldaan...

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle

© 2017 door Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen vzw. Proudly created with Wix.com

De gebruikte foto's zijn licentievrij of eigendom van de Beweging, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.